PIZZARIA GUNTHER

Recentebeoordeling


5 sterren uit 531 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzaria Gunther. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 22:57 Had om 18.22 besteld 1 pizza met een lookbroodje was geleverd om 19.50. En dan heb ik nog zelf gebeld om te horen waar bestelling was. Vind ik spijtig want pizza was wel heel warm en lekker maar honger.
14 apr 2024 om 20:02 Lekkere pizza op het juiste tijdstip geleverd
9 apr 2024 om 21:01 Top-snel geleverd-vriendelijk-altijd lekker
7 apr 2024 om 14:11 Heel vriendelijke man dat kwam leveren, ookal vond hij ons niet meteen, bleef hij rustig. Bovenop waren de pizza’s super lekker! Als we in de buurt zijn, bestellen we zeker weer opnieuw! Was op zaterdagavond besteld.
1 apr 2024 om 21:48 Uurtje op voorhand besteld en stipt geleverd om 18u15. Heel lekkere pizza's. Volgende keer weer hier bestellen
1 apr 2024 om 15:59 Op zondag besteld. Alles weer dik inorde en lekker. top! :-)
31 mrt 2024 om 8:33 Voor de eerste keer besteld op een zaterdagavond na de vele goede reviews gelezen te hebben , wij zijn ook zeer tevreden ! Grote porties , lekker eten en snel geleverd !
30 mrt 2024 om 11:59 Lekker gegeten, goeie Kofte burgertjes…
29 mrt 2024 om 11:51 Overheerlijk
29 mrt 2024 om 3:04 Alles dik in orde zeker een aanrader
25 mrt 2024 om 11:10 Heel lekker en grote porties! Bezorgtijd was langer dan aangegeven maar het was wel een zaterdagavond dus begrijpelijk:) Was eerste bestelling hier, voor herhaling vatbaar!
24 mrt 2024 om 22:38 Van alle zaken uit de omgeving boijft Pizzq Gunther voor ons diegene steeds lekkere bereidingen heeft en vriendelijk en vlot levert. Nog nooit problemen gehad. Altijd lekker, vriendelijk en vlot!